Uncharted: új részletek az évek óta tétlenkedő filmről

MOZI HÍREK – Az Unchared filmadaptációja már-már olyan röhejes szinten van, mint a Duke Nukem Forever volt a játékok között…

Persze ha elkészül, akkor visszavonjuk, de már évek óta állóháborút vív a film saját magával és a stábjával. Jelenleg annyi a fix, hogy Tom Holland (akit a Pókember-filmből ismerhetünk) alakítja majd a fiatal Nathan Drake-et, Shawn Levy (Stranger Things, Night at the Museum) lesz a rendező, illetve Joe Carnahan lesz a forgatókönyvíró.

Az Entertainment Weeklynek ezt nyilatkozta Levy: „Számomra azok a dolgok teszik jó filmmé az Unchartedet, mint például a játék „lelke”, az akciós részletei, a fantáziadús helyszínei, és ezek mind parádéssá teszik Nathant. Számomra a játék király!”

A korábban Carnahan által anti-Indiana Jones filmként jellemzett Uncharted nem lesz egyik játék feldolgozása sem, mert nehéz lenne kivitelezni azt. „Holland tömören elmondta, hogy ha Drake múltjára állunk rá, akkor olyasmivel foglalkozunk, amivel egyik fő Uncharted játék története sem. Láttunk egy kis részletet Sully és Drake találkozásából, de most talán itt a lehetőség egy kis kincsvadász akciófilmet egy kis attitűddel létrehozni, egy olyan főszereplővel és annak múltjával, akit és amit otthon ingyen nem láthatsz a játékokon keresztül,” mondta Levy.

Duma, duma, duma – a tény az tény: 2009-ben (!!!) került bejelentésre a film…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu