Dynasty Warriors 9: új mozdulatokra számíthatunk

A nyílt világ csak a kezdet az újításokban.

A Koei Tecmo elég részletesen beszámolt a karakterekről és az új mozdulatokról. A Gematsunak köszönhetően viszont az utóbbi témában elég mélyen elmerülünk a következő bekezdésekben.

A harcrendszer a State Combo Systemmel lett felújítva, amiben a támadásaink az ellenfelünk állásától/állapotától függően változnak. Egy másik újítás az Interactive Action, aminek köszönhetően a környezetünket kihasználva előnyre fordíthatunk egy nehezebb szituációt is. A State Combo Systemnek köszönhetően többfajta támadásunk is lesz. A Flow Attack a négyzettel hozható elő, és ez az ellenfelünktől függően változhat – gyors kombók esetén sokkal többet sebezhetünk az átlagosnál. A háromszöggel előhozható Reactive Attack segítségével számunkra kedvező szituációt alkothatunk. Ez alá tartozik az ellentámadás, a Separating Attack (űr keletkezik köztünk és az ellenfelünk között), a Dash Attack, a védekezésük feltörése, az Assault Attack (egy olyan ellenfelünk megtámadása, aki nem látott meg, és ezért elég szép sebzést kap), és a Finish Attack (folyamatos támadás és sebzés kivitelezése után függetlenül attól, hogy mennyi HP-ja van ellenfelünknek, kivégezzük őt).

A Trigger Attack egy erősebb támadó mozdulat, amivel ellenfelünk pozícióját megváltoztathatjuk (R1+négyzet – kábítás, R1+háromszög – levegőbe küldés, R1+X földre küldi őket). A speciális támadás az R1+kör párossal hozható elő, ez karaktertől függően eltérő. Az Interactive Actions például folyók átúszását, falak megmászását, olajos hordók felrobbantását, falról történő ugrást takarja.

A Dynasty Warriors 9 PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re fog valamikor megjelenni.

Forrás: Koei Tecmo

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu