Attack on Titan 2: harmincnál is több játszható karaktere lesz

A Koei Tecmo játékából több részletet is megtudtunk.

A Gematsu a Famitsu új számából közölt pár részletet – mint például azt, hogy 30-nál is több játszható karakterrel fog rendelkezni az Attack of Titan 2. Eren, Mikasa, Armin és Levi mellett például Mike Zacharias, Nanaba és Gelgar is közéjük tartozik, ám lesznek meglepetések is. A sztorimódban nem lehet bármikor bármelyik karakterrel játszani viszont, ami érthető.

A történet tartalmasabb lesz és az anime második évadának végéig történő eseményeken fog alapulni – nem lesz eredeti sztori és nem lesznek módosítások, de az animéből átemel majd zenéket, videókat és képkockákat. Lesznek azért mellékszálak, amiknek köszönhetően elmélyíthetjük a kapcsolatunkat kollégáinkkal, akik így kitárják magukat előttünk. Future Coordinates Chapter, Reiner, Annie, and Bertholdt Chapter, Ymir and Christa Chapter – ezek már biztosan benn lesznek és lesz két melléksztori is (Ilse’s Notebook Chapter, A Choice with No Regrets). Aki nem játszott volna az első játékkal, egy kis összefoglalót kap majd belőle.

Az online co-oppal is rendelkező Attack on Titan 2-ben egy távcsővel felfedezhetjük majd ellenfeleinket, és ami már biztos: október 24-én egy stream keretein belül többet is közölni fog a Koei Tecmo a játékából Hisashi Koinuma, a producer segítségével.

Az Attack on Titan 2 2018 elején érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Switchre és PC-re. (Japánban az Xbox verzió helyett PlayStation Vitára is készül.)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu