[PGW 2017] Trailerözön, III. rész [VIDEO]

…és még mindig van miről beszélnünk!

A Paris Games Week konferencián bemutatásra került a Far Cry 5 kooperatív módja, a Friends for Hire, ahol csak a hosztoló eredményei kerülnek a sztoriban elmentésre. A zenei választás nem olyan jó, és a trailer maga sem a legjobb, de még korai dönteni a játékról, hiszen február 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Az első Destiny 2 DLC, a Curse of Osiris december 5-én érkezik – új helyszínre számíthatunk, ugyanis a Merkúr szolgál majd a kiegészítő helyéül. Ikora Rey is szerepet kap majd a történetben.

A Monster Hunter World a PlayStation 4-eseknek több módon is kedvezni fog. Először is a PlayStation Plus előfizetők december 9-e és 12-e között bétatesztben vehetnek részt, másrészt a Capcom játéka együtt fog működni a Horizon: Zero Dawn-nal. Miként is? Nos, a Guerrilla játékából a PS4-esek Aloy íj/nyílkészletét, illetve a Palico-pajzsot is bevethetik, amivel úgy nézhetnek ki a karaktereik, mint Aloy. Nem rossz ötlet. Megjelenés január 26-án PS4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig egy későbbi időpontban jön.

Trailert kapott a Call of Duty: WWII Carentan pályája. Megtudtuk azt is, hogy a játék első DLC-pakkja milyen névre hallgat és mikor is érkezik PlayStation 4-re. Az első DLC neve The Resistance lesz és január 30-án gurul be a Sony konzoljára, egy hónappal megelőzve az X1-es és PC-s változatokat. A játék maga pedig november 3-án jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Codemasters és a Deep Silver a konferencia során bejelentett egy árkád versenyzős játékot, az OnRusht, amiben lehetőségünk lesz arra is, hogy a vetélytársainkat kiüssük a versenyből. (Tehát Flatout, csak versenyre épített megközelítéssel…? Vagy MotorStorm?) A játék nyáron érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Az Insomniac Games Spider-Manje is kapott egy videót. A fiatal (23 éves) Peter Parkernek nem könnyű feladat a magánélete és a szuperhősködés között egyensúlyozni. Megjelenési dátumot a PlayStation 4-exkluzív nem kapott. Csak 2018 lett írva. Ez nem sok!

A Detroit: Become Human legalább elárulta, hogy a Quantic Dream 2018 tavaszán adja ki a kezei közül ezt a PlayStation 4-exkluzívot. Kara és Alice az erőszak elkerülésére törekszik a lenti videóban. Hozza a David Cage-stílust…

Valaki hallgattassa már el Atreust! Nem, tényleg: a God of Warban Kratos fia, Atreus is velünk harcol… miközben be nem áll a szája. Tessék megszokni, nekünk is talán összejön majd. Ja, itt sincs megjelenési dátum: annyit írnak, hogy 2018 eleje. A Sony a PlayStation-exkluzív címekkel úgy tűnik, hogy a PlayStation Experience-re gyúr…

Mivel erről a játékról, illetve DLC-ről már sokat írtunk, csak a szokásos: trailert kapott a Horizon: Zero Dawn: The Frozen Wilds kiegészítő is, ami önállóan kb. 6 ezer forintért lesz elérhető november 7-étől. Megegyezett a Sony a névről?

A Soulpix egy filmszerű kalandjátékot, az Eden Tomorrow-t jelentette be PlayStation VR-re. Sci-fi VR-ből sosem elég – a Farpoint sem volt rossz, hogy őszinték legyünk.

Az Apex Construct a Fast Travel Gamestől viszont nem csak PSVR-re, hanem HTC Vive-ra, Oculus Riftre és a Microsoft Mixed Reality Headseteire is készül. Ez egy akció-kalandjáték, ahol egyedüli emberként próbálunk túlélni íjunkkal, nyilunkkal a robotarmada ellen.

Az Ace Combat 7: Skies Unknown PlayStation VR-ral is használható lesz. Ebből kaptunk egy közel két perces ízelítőt. A repülőgépek harca 2018-ban érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, miután el lett halasztva.

A Rec Room a Rift/Vive pároson már elérhető, de az Against Gravity, akiknek játéka mindössze csak a PSVR-trailerben tűnt fel pár másodpercig, még idén kihozza PlayStation VR-re is a PC-n ingyen elérhető virtuális valóság-közösségi hubját.

Bár a Paris Games Weeken nem volt jelen, a Planet of the Apes: Last Frontier is kapott egy trailert. A 2014-es és az idei film közé tehető játékról korábban már részletesen írtunk, de egy dolgot megismételünk: a döntéseink során egyesek biztosan feldobják majd a pacskert…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu