Megjelenési dátumot kapott a Conan Exiles… PlayStation 4-re is! [VIDEO]

A nyílt világú akciójátéknak (ami korábban a hímtag méretének beállításával már hírnevet szerzett magának) megjelenési dátumot adott a Funcom.

A játék, amiről korábban már előzetest írtunk az Xbox One Game Preview/Steam Early Access kiadás alapján, azért is megemlítendő, mert a megjelenési dátum a PlayStation 4 portra is vonatkozik. Két légyet egy csapásra, a hátulütő csak annyi, hogy a Sony nem rendelkezik korai hozzáférést garantáló programmal, amivel a PC és az Xbox One igen…

A játék PC-n 30 dollárba (~9 ezer forint) kerül majd a megjelenéskor, konzolon viszont 50-be (~15 ezer), ami a Steam/X1GP korai hozzáféréses beárazása. Az előrendelők a Conan’s Royal Armort kapják meg a játékon belül. Lemezes kiadásban is érkezni fog: a Day One Edition a játékban bevethető Conan’s Atlantean Swordján kívül a játék térképét tartalmazza, a gyűjtői kiadás viszont ennél azért egy lépéssel túlmegy.

Egy ~15 centis Conan figura (a trailer stílusát átemelve), egy, direkt a játékhoz készített képregény a Dark Horse jóvoltából, egy művészi könyv, több soundtrack lemez, digitálisan pedig hat képregény és egy 368 oldalas játékszabály a Conan papír/ceruzás játékhoz.

A megjelenési dátum pedig május nyolcadika PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n!

A játékról az előzetesünk itt olvasható.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu