Need For Speed: Payback: decemberi frissítés – érkezik a speedcross [VIDEO]

Az Electronic Arts és a Ghost Games az év végére egy kicsit kibővíti a loot boxokkal negatívan elhíresült játékot.

A kiadó a weboldalán egy elég részletes posztban közli, hogy az új frissítés mivel bővíti ki az egy hónapja megjelent versenyzős játékot. Új műfajként bejön a Speedcross: Macnek a célja a legtöbb pont összegyűjtése, amihez a drift zónák, ugratók, sebességmérők és lerombolható tárgyak összességét be kell vetnie. Ehhez két új kocsi is jön (Mini John Cooper Works Countryman, Infiniti Q60 S). A frissítés a mai nap folyamán jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is!

Érkeznek az elhagyatott autók is. Ezek (Mazda RX-7 Spirit R, Volvo 242DL, Volvo Amazon P130, Plymouth Barracuda, Nissan Skyline 2000 GTR BMW M3 Evolution II E30) el lesznek rejtve Fortune Valley-n belül – leljük fel őket, lépjünk le a zsaruktól, és már a miénk is az új verda. Multiplayerben a Drift Run érkezik – maximum nyolcan mérkőzhetünk meg benne, és a szorzót az kapja, aki a lehető legnagyobb előnyre tesz szert az élen, szóval farolni és tempósan és precízen kell vezetni egyszerre. Ja, és kormánytámogatás is jött (Logitech G29, G290).

Nekünk nem nagyon jött be a játék (teszteltük is), de legalább támogatja a kiadó/fejlesztő a Need For Speed: Paybacket.

Forrás: Electronic Arts

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu