The Surge: osztott képernyős játékmenet?! [VIDEO]

Mikre nem lelhetünk egy Netflix trailerben!

A Dark az első német gyártású Netflix-sorozat, ami szép és jó, ám ennek a trailerében van valami, ami kicsit ferdíti a valóságot. A Deck13, a The Surge (ami technikailag egészen elfogadható lett, és maga a játék sem olyan rossz) ugyanis feltűnik benne… osztott képernyős, kooperatív játékmenettel! Csak ezzel az a baj, hogy a játékban ilyesmire nincs is lehetőségünk!

A fejlesztők szóvivője, Michael a Redditen reagált rá – a sorozat készítői a december elsejei debütálást megelőzően, hónapokkal korábban megkeresték őket, hogy bemutathassák a játékot a sorozatban, ugyanis a The Surge szintén német fejlesztés. „Belementünk, és megengedtük azt is nekik, hogy kamu osztottképernyős megoldással éljenek, ha az jobban kézre esik nekik. Ez egyfajta kreatív átgondolás csak,” írta a posztoló. Jogos lehet a kérdés: nos akkor ilyesmi megvalósulhat? „Technikailag tönkrevágná a konzolt. Más megoldással élnénk, ha ilyesmit jelentenénk majd be,” tette hozzá Michael.

Érdekes…

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu