Destiny 2: a jövőben csak a regisztrált játékosok fórumozhatnak? [VIDEO]

Néhány szó esik azért a Nightfall változásairól is.

Szóval YongYea, egy YouTube-os arról készített videót, hogy a Destiny 2 követi több MMO példáját, és a jövőben már csak azok a játékosok szólhatnak hozzá a fórumokban, akik regisztrált játékosok – tehát aki nem vásárolta meg a játékot, nincs keresnivalója ott.

A Bungie egy blogposztban közölte, hogy miként módosítják a Nightfall Strike-okat. Aki gyorsan szeretné végigjátszani, vagy aki lassan, megfontoltan menne rajta végig, mindegyiküknek lehetősége kell, hogy legyen erre. A változások után továbbra is lesz egy óra, ám fokozatosan rontani fogja a pontszámunkat: negyed óra után az onnantól szerzett pontok felét kapjuk csak, míg 18 perc után már nem szerezhetünk pontot, így innentől a befejezésre kell koncentrálni.

Csapatos pontszerzés is lesz – a pontozás elsődlegesen a gyilkolások, másodlagosan az orb generálások alapján megy. A Bungie azt szeretné, hogy a játékosok az alap metát megismerjék, így a koordinált Superek és egyéb csapatos mechanikák fontosak maradnak, de azt nem fogják elmondani például, hogy melyik fegyvert vessük be, hanem arra bátorítanak, hogy megtaláljuk, mi számunkra a nyerő. A pontozás változásával díjazzák, ha nem rohanunk el az ellenfelek mellett, illetve azt is, ha a képességeinkhez illő, nagyobb kihívásokat is magunkra vállalunk, mindezt gyorsan kivitelezve, nem pedig pontosabb, konkrét dolgokat helyeznek előtérbe (mint pl. precision kill).

A Prestige módban is lesznek Nightfall modok. Az itteni pontozással a Bungie célja a játékosoknak való nagyobb kontroll biztosítása, és a modok sokszorozót adnak a pontszámunkhoz, ám továbbra is időtől függően veszíthetünk a pontjainkból, és az óra a sokszorozónkat is fokozatosan le fogja rontani. A három mod, amit a Bungie tervez: Void/Solar/Arc Singe: az adott elemhez 25% plusz sebzés mindenkinek, Extinguish: a csapat visszajut a keringési pályára, míg a Power modifier csökkenti az erőnket a nagyobb pontszámért cserébe.

A Nightfall Strike változások a február 27-ei patch során kerülnek a Destiny 2-be, ami már elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: ResetEra, Bungie

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu