Megjelenési dátumot kapott a Detroit: Become Human! [VIDEO]

A Sony és a Quantic Dream végre kitűzte, hogy mikor kerül a boltokba és a PlayStation Store-ra a következő PlayStation 4-exkluzív játékuk.

Bár a fejlesztők körül azért van egy kis botrány (több szemszögből is – ha vázlatosan kellene összefoglalnunk, akkor annyi, hogy állítólagos illemtelen viselkedés a stúdión belül, illetve a francia hatóságok azt vizsgálják, mennyi közpénzt kapnak…), a játék azért továbbra is a PlayStation 4 egyik idei legnagyobb dobása a God of War mellett (ami szintén már megjelenési dátummal rendelkezik).

Az androidok és emberek közötti kérdéskört megvizsgáló játék május huszonötödikén, pénteken fog megjelenni, közölte a PlayStation Blog, akik a játék dobozképét is közzétették. Nos, azzal nem nagyon tudunk megbékélni – lehetett volna ennél jobbat is csinálni talán.

Egy trailer is érkezett, amit a Sony még nem rakott fel a PlayStation YouTube csatornájára – a Store-ról származik a videó.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu