A Kingdom Come: Deliverance női főszereplője és a kutya egyelőre még a kispadon ülnek

A Warhorse elismerte, hogy még mindig azon dolgoznak, hogy a játékot maximálisan kifoltozzák.

Daniel Vávra, a Kingdom Come: Deliverance igazgatója Twitteren írt arról, hogy a női főszereplő és a kutya DLC még mindig fejlesztés alatt állnak, de előbb-utóbb tényleg bekerülnek a játékba. Egyelőre úgy tűnik: inkább „utóbb”, lévén a különféle hibák kijavítása rengeteg időt és energiát elvesz a fejlesztőktől. (Nemrég jött ki az 1.3-as javítás is.) Persze azért már a DLC munkálatai is megkezdődtek.

„Egyelőre a kutya animációján dolgozunk.” – nyilatkozta Vávra, aki azt is hozzátette, hogy ez és más korábban beígért tartalom is bekerül a játékba, amikor elkészült. „Nincs semmilyen tervezett időpontunk.” – tette hozzá Vávra.

Ez a tweet egyébként egy direkt válasz volt a Polygon egyik cikkére, mely azt állította, hogy a Warhorse semmilyen olyan célon nem dolgozott már, amelyeket a Kickstarter projektjükben ígértek, mielőtt a Deep Silver kiadta volna a játékot.

Egyelőre annyit tudni, hogy ingyenes DLC formájában kapják majd meg ezeket azok, akik a Kicstarter projektet pénzzel is támogatták – PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt. Kingdom Come Deliverance tesztünket itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu