Van lehetőség a NieR: Automata folytatására!

A játék producere szerint hagytak nyitva kapukat a visszatéréshez.

A PAX Easten volt egy előadása a NieR: Automata három fontosabb fejének (Yoko Taro, a rendező, Yosuke Saito, a producer, illetve Keiichi Okabe, a zeneszerző), akik válaszoltak pár kérdésre is. Saito szerint 50% esély van a folytatásra, de ez az arány főleg amiatt van, mert ő szeretne a csapattal (újra) együtt dolgozni, és a többi Yoko Tarón múlik.

Ez azért is merült fel, mert – ahogy Taro maga is mondta – nem szeret folytatásokon dolgozni a rendező, és szerinte a NieR: Automata önmagában befejezettnek tekinthető. (Itt viccelődve azt mondta, hogy mivel androidokról van benne szó, bogárrá változtathatná őket és egy verekedős játékot lehetne így csinálni.) Ha egy felülnézetes shootert csinálhatna (Xevious – kell még többet mondani példaként?), akkor előadná a történetet, hogy miként nyertek az androidok az emberiség ellen, persze szerinte ehhez közösségi finanszírozás kellene, mivel úgy véli, a Square Enix erre nem fog anyagi kereteket biztosítani.

Saito szerint „lehetőségük van a jövőben a NieR univerzumában egy másik ajtót kinyitni”, és bár nem tudja, mennyi idő kell ehhez, azt mondja, hogy így nincs kizárva a folytatás. Taro hozzátette, hogy a NieR: Automata nagy sikernek örvend, de mivel egy niche, elvont, fura címről van szó, mindenki, aki szereti, szintén fura alkat.

Ezt bóknak vesszük – szerintünk is egész jó lett a játék…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu