Detroit: Become Human: natív 4K-t fog-e tudni PlayStation 4 Pro-n?

Egy PlayStation 4-exkluzívtól ilyesmit el is várhatunk…

Korábban már írtunk arról, hogy milyen különbségek lesznek a PlayStation 4 (régi/Slim) és a PlayStation 4 Pro között, ha a Detroit: Become Humant, a Quantic Dream következő játékát futtatjuk rajtuk. Csakhogy nem egy, hanem kapásból két fordulatot is vesz itt a történet!

Az IGN First interjút készített a fejlesztőkkel, de közülük a művészeti rendezőt, Christophe Brusseaux-ot emelnénk ki.

Azt mondja az úriember, hogy natív 4K-t tud a játék PlayStation 4 Pro-n. Ez ugye szembe megy a GDC-s előadáson látott diával (ott checkerboard 4K-t, tehát felskálázottat írtak…), úgyhogy nem éppen valós az, amit mondott, és ezt komolyan vesszük.

Az IGN ugyanis a Sony-tól kapott információi alapján frissítette az eredeti írásukat: a konzolgyártó elismerte, hogy NEM natív 4K felbontású a PlayStation 4 Pro-n az androidok története, hanem checkerboard felskálázott. (Azaz megerősítették a Quantic Dream GDC-s prezentációját.)

A Detroit: Become Human május 25-én érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu