God Of War: rekordot döntött Kratos és Atreus! [VIDEO]

Komoly szakmai sikereknek örvend a SIE Santa Monica játéka.

Ha rátekintünk a Metacritic  PlayStation 4-es toplistájára, akkor azt láthatjuk, hogy a Grand Theft Auto V 97/100-as átlag értékelése mögött a God of War bukkan fel a maga 95/100-as eredményével, amit 89 teszt átlaga alapján ért el. (Igaz, a The Last Of Us Remastered is ezt mutatja fel, de az ugye eredetileg egy PlayStation 3-as cím… továbbá csak 69 tesztet mutat fel.) Úgyhogy ezzel ki lehet jelenteni: a God of War a PlayStation 4-exkluzív játékok közül az eddigi LEGJOBB eredménnyel büszélkedhet a Metacriticen! Gratulálunk!

Begurult még egy videó: ezúttal a trollokról lesz szó, és a mikrofon mögött Cory Barlog (a játék rendezője), Raphael Grassetti (a fő karakterművész) és Jason McDonald (vezető játékmenet-tervező) található. A második videó Kratos evolúcióját mutatja be – sokat változott a 2005-ben megjelent első részhez képest!

A végére a kórus: a God of War április 20-án érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: Metacritic

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu