Arcade helyett Battle Royale: Stormdivers a Housemarque-tól [VIDEO]

A Housemarque (Resogun, Nex Machina többek között) bemutatott néhány kukázott koncepciót is.

A Reboot Developon jelentette be a finn csapat a Stormdivers-et, ami egy „magasan repülő és keményen beütő multiplayer központú élményként” lett jellemezve. Technikailag a saját fejlesztésű VFX Engine és az Unreal Engine 4 párosán fut majd, és az Amazon Game Tech szerverinfrastruktúráját fogja alkalmazni.

Itt akár meg is állhatnánk, de az Eurogamernek elmondta a Housemarque csapata, hogy a játék koncepcióját három éve hozták össze, és „sok, jelenleg is elérhető multiplayer élményhez hasonlítható” lesz. Az Eurogamer feltette a kérdést: Fortnite? „Jó feltételezés.” a válasz rá. Hmm…

Ugyanitt több, magára hagyott játékkoncepciót is bemutattak. Az első a Darkweb (PS2, X), ami egy sztoriorientált TPS lett volna egy női főszereplővel. A második egy PSP-s cím, a Fist, ami egy kis humorral megszórt, katonai shooter játékként lett megtervezve. A sort a The Trader zárja, amit a Tomb Raider inspirálhatott: külső nézetes akció-kalandcím lett volna ebből.

Kár, hogy ezekből már nem lesz semmi…

Forrás: Eurogamer, OnlySP

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu