Nem lehetett letölteni a Heavy Rain-t PS4-en, ha megvolt a Beyond: Two Souls

Úgy tűnik, hogy valami gond történt a mostani havi PlayStation Plus játékokkal.

A két júliusi játék a szolgáltatás keretein belül ezúttal a Heavy Rain felújított változata, illetve az Absolver. Az utóbbi játék letöltésével nem volt gond, viszont a Quantic Dream játékával problémák akadtak.

Korábban – egészen pontosan májusban – már be lehetett ingyenesen szerezni a stúdió másik játékát, a Beyond: Two Souls-t ugyanúgy a PS Plus keretein belül. Amennyiben viszont valakinek megvan az a játék, akkor a Heavy Rain letöltésekor a követkető hibaüzenet fogadta még mindösszesen pár órával ezelőtt őt: „Nem tudod letölteni ezt a terméket a következő ok(ok) miatt: már rendelkezel ezzel: Beyond: Two Souls.”

Vannak, akik a Twitteren kértek segítséget és úgy néz ki és úgy néz ki, hogy a probléma nem csak a PlayStation applikációra korlátozódott. A Sony azóta elvileg már megoldotta a problémát és már előtte is arról számoltak be páran, hogy a web store-ból működött a vásárlás. Ettől függetlenül az ilyeneknek nem kellene előfordulnia.

Forrás: VG247

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu