Európa is kapni fog egy Resident Evil 2 Remake gyűjtői kiadást!

Szerencsénkre nem csak Észak-Amerika és Japán kap limitált kiadást a Capcom újragyúrt túlélő horror-játékából. (Viszont a billentyűzetről ne is álmodozzunk…)

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a tengerentúl mit is fog tartalmazni a Resident Evil 2 Remake gyűjtői kiadása, de akkor még arról volt szó, hogy az Európába szánt változatot később fogják bemutatni. Ezt meg is tették, nézzük, hogy mit kapunk a pénzünkért.

A Collector’s Edition a Resident Evil 2-ben látott, tárgytartónak használt ládában érkezik majd, és benne a játék egy steelbookban lesz, de lesz még egy ~30,5 centis Leon figura, a Raccoon rendőrörs kulcskészlete, egy művészi könyv, a soundtrack CD-je, egy Made in Heaven (Mennyországban készült) kitűző, a rendőrörsös poszter, illetve a játékhoz a „Deluxe DLC pack”. Ez az eredeti soundtracket, az Arklay Sheriff és Noir (Leon), a Military, Noir és Elza Walker (Claire) kosztümöket, illetve a Samurai Edge – Albert Model fegyvert nyitja meg. Az előrendelésben részt vevő boltok továbbá a Samurai Edge Chris és Jill verzióját is odaadják azoknak, akik előrendelik a Resident Evil 2 bármelyik lemezes változatát.

A Resident Evil 2 Remake január 25-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A gyűjtői kiadás ára errefelé nem ismert – az Egyesült Királyságban a GAME 230 fontért (az 290 dollár) árulja. Az nem 200, amennyibe az amerikai kiadás kerül. Nem kizárt, hogy 250-260 euró, tehát jó 80 ezer forint magasságában fog errefelé a boltokba kerülni a csomag…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu