Kazettát védetett le a Sony: csak nem kazettás lesz a PlayStation 5?

Esetleg egy új handheldhez tervez valamit a japán cég…?

Yujin Morisawa, a Sony Interactive Entertainment senior művészeti rendezője tollából származik a lenti kazetta védjegye, amit tavaly novemberben küldött be a Sony, és amit végülis októberben sikerült elfogadtatniuk. Kazettákról beszélünk, amiket a Nintendo Switch is használ mostanában.

Persze a cégek nagyon is szeretnek ötleteket levédetni, de itt most több dolog is összeállt – még 2017-ben felbukkant a NeoGAFon egy Switch-szerű védjegy a Sony-tól (talán itt is szóba került…), ami azért is különös, mert a PlayStation Vita, ami szintén kis kártyákat használ a játékokhoz (legalábbis 2019-ig; nemsokára leállítják azok gyártását is…), jelen állás szerint nem kap utódot még Japánban sem, ahol azért még elfogadható sikere van a már majdnem hét éves handheldnek.

Szóval ha nem a Vita-utód konzol használ kazettákat, csak nem a PlayStation 5 (aminek hivatalosan még nincs is neve…) fog így tenni? Megvalósította a Sony, hogy 50 gigabyte-nál is több adatot tudjanak tárolni a kazettákon, amiknek furcsa lyukuk van a tetejükön…?

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu