Outward: már itt is a megjelenési dátum a sandbox RPG-hez! [VIDEO]

Akció-kaland és szerepjáték elemeket ötvöz ez a PC-re, Xbox One-ra és PS4-re megjelenő játék.

Korábban már írtunk az Outwardról, mely egy rendkívül ambiciózus open world RPG-t, amely egy hagyományosnak, de azért érdekesnek tűnő fantasy világban játszódik. Most a játék megjelenésére is fény derült: kicsit később kerül boltokba, mint eredetileg tervezték. 2019 február helyett március 26-án lesz kapható és az apró csúszást egy új trailer kompenzálja, amelyben játékmenetbeli részleteket is láthatunk.

Az Outwardot a Nine Dots fejleszti a Maximum Games-szel karöltve és egy az open world RPG mellett kalandelemeket is tartalmaz majd. A mágia emellett nemcsak opcionális, hanem szerves része is lesz a játéknak, ugyanis különféle rituálékat kell végrehajtani, hogy földönkívüli lényeket idézzünk meg.

Az Outwardban kooperatív multiplayer is lesz és hab a tortán, hogy nem csak interneten, hanem lokálisan, osztott képernyőn keresztül is!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu