Jövőre fog a Death Stranding megjelenni?

Hideo Kojima és a Bálna éve. Mit jelent ez?

A Famitsu idei utolsó számában Hideo Kojima egy rövid üzenetet osztott meg a Death Strandinggel kapcsolatban, ami magyarul így hangzik: „2019 a Bálna éve? Kérlek, várjatok a Death Strandingre!” A bálna többféleképpen is a Kojima Productionshöz köthető.

A Death Stranding első videójában is több, partra vetett lényt láthattunk, a Kojima Productions logóvideóban pedig szintén „holdraszállt” egy bálna. Korábban a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain bejelentése előtt egy kamustúdió, a Moby Dick Studios állt a játék mögött (ami persze félrevezetés volt, ha még emlékszünk rá). Azért hozzá lehet tenni még valamit, ami hozzápasszol ahhoz, ahogy Kojima jóformán rá van állva a bálnatémára: a 444 arról ír, hogy Japán jövőre újrakezdi a bálnavadászatot!

A Death Stranding talán jövőre megjelenik PlayStation 4-re. Talán nem.

Forrás: DualShockers, 444

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu