Nintendo Switch-portot kaphat a The Witcher 3?

Egy nagyobb francia értékesítő listázta ki a Nintendo jelenlegi platformjára a 2015-ben megjelent CD Projekt RED-játékot…

A WTT oldalán bukkant fel a The Witcher-trilógia befejező része Switchre, ami azért is figyelemfelkeltő, mivel Franciaország egyik nagyobb forgalmazójáról, értékesítőjéről van szó. Ez a téma gyorsan felbukkant a ResetErán és a DirectFeed Games Twitterén – utóbbi pletykaként kezeli az ügyet, nem pedig valami hivatalos dolognak.

A ResetErán arról megy a diskurzus, hogy egyáltalán képes-e a Nintendo konzolja elfuttatni a nyílt világú CD Projekt RED akció-RPG-t, de mivel például a DOOM vagy a Wolfenstein II is elég korrekt módon került átültetésre a nagy N platformjára, sosem lehet tudni.

Bejelentés még nincs. Ha tényleg lesz Switch-port, akkor reméljük, hogy nem lesz annyira borzalmas mint az ARK: Survival Evolved portja. (Erről a DigitalFoundry elég kritikus bemutatót készített, érdemes röhögni egyet rajta.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu