Jön PC-re a Detroit: Become Human, a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls! [VIDEO]

Ugyanakkor lesz egy megkötés…

A Quantic Dream bejelentette, hogy a legutóbbi három interaktív kalandjátéka, amelyek egész idáig PlayStation exkluzív címek voltak, végre-valahára PC-re is megjelennek. Ez azt jelenti, hogy a PC-sek is kiélvezhetik a Detroit: Became Human, a Heavy Rains és a Beyond: Two Souls magával ragadó kalandjait.

Lesz azonban egy megkötés… A Steam rajongók és elkötelezett hívek nem fognak örülni, ugyanis a három játék egy évig „timed exkluzív” lesz az Epic Games Store-on (hasonlóan a Metro: Exodus-hoz) tehát ez idő alatt nem lehet majd csak az Epic online áruházán keresztül megvásárolni.

Nem is olyan régen jelentette be egyébként a Quantic Dream, hogy többé nem készítenek exkluzív PlayStation címeket, miután megtudták, hogy a NetEase nevű hatalmas kínai cég befektetett a Quantic Dream-be.

És hogy mikor jönnek a játékok? Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy 2019-ben, ennél specifikusabb dátum, vagy más részlet nem szivárgott ki.

A Quantic Dream legutóbbi játéka, a Detroit: Became Human hatalmas sikert aratott, én magam teszteltem még május végén a játékot.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu