Menu

PlayStation Plus: mivel játszhatunk áprilisban? [VIDEO]

A márciusi sokk után – meg kell szoknunk, hogy mindössze kettő PlayStation 4-es játékot kapunk és semmi mást… – lássuk, hogy az áprilisi duó milyen címeket is tartalmaz.

Ha esetleg kimaradt volna márciusban, gyorsan megemlítjük, hogy már nincsenek PlayStation 3-as és PlayStation Vitás címek a listán, amit már listának sem nagyon tudunk nevezni… de akkor nézzük, hogy a PlayStation 4-esek melyik két játékot kapják azért, hogy előfizetnek a PlayStation Plus-ra, ami elengedhetetlen (a játékok jelentős részében legalábbis) a multiplayerhez…

Kezdjük ott, hogy a PlayStation Blog a megszokott időpontban nem tette közzé a bejelentőposztot – nem véletlenül más az oldal alján a forrás linkje.  A két PlayStation 4-es játék ugyanis a The Surge (amit a Lords of the Fallen fejlesztői [Deck13] készítettek, már egy folytatás is fejlesztés alatt áll – korrekt kis futurisztikus Souls-klónnak nevezhető), illetve a Funcomtól a Conan: Exiles, ami egy nyílt világú túlélő játék.

A lista jövő hét keddjén / szerdáján cserélődik (utóbbi Európában). Nem annyira rossz ez, de azért kettőnél több játékot joggal várhatnánk a Sony-tól.

Forrás: Polygon

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu