Páran már játszhattak a Call of Duty: Modern Warfare 4-gyel! [VIDEO]

Az amerikai futball néhány játékosának lehetősége volt az idei Call of Duty: Modern Warfare 4-gyel játszani…

Négy játékos is az Instagramon számolt be arról, hogy játszhattak az Infinity Ward által fejlesztett 2019-es Call of Duty-val. Ők név szerint Riley Ridley, Christian Miller, Jacques Patrick, és Tajaé Sharpe. Persze egyikük sem árult el konkrétumokat, ám a PC Gameren van egy lelassított videó, ami a rendezvényen került felvételre. Killstreak, Call of Duty: Modern Warfare 4 – mi ezeket halljuk ki a videóból.

Persze az Activision Blizzard még nem jelentett be semmit sem, de általában tavasz vége felé szokták elnevezni az adott évre tervezett Call of Duty-t, ami általában egy komolyabb bemutató adást is kap, aztán az E3-on is fel szokott bukkanni az új cím. Ez még nem történt meg, és nemsokára májusbs fordulunk, szóval erre készülhetünk is.

Az Infinity Ward utoljára 2011-ben adott ki Modern Warfare-es címet – 2013-ban a Ghosts, majd 2016-ban az Infinite Warfare jött ki tőlük a Call of Duty franchise alatt. Már hallottuk párszor, hogy visszamegy ahhoz az idén soros csapat, ami komolyabban mainstreammé tette 2007-ben az első résszel a Call of Duty-t, és nem kizárt, hogy az Infinity Ward tényleg meglépi ezt. (És mivel megerősítette a kiadó már, hogy lesz egyjátékos kampány is a 2019-es CoD-ban, el is lehet gondolkodni ezen!)

Azért ez mindenesetre egy igencsak furcsa marketinges húzás az Activisiontől, hogy ilyen módon hirdeti a Call of Duty: Modern Warfare 4-et, de mivel mi nem vagyunk amerikaiak, talán emiatt is tűnik szokatlannak az egész. A 2019-es Call of Duty valamikor ősszel fog megjelenni – mondjuk november környékén, ahogy az többnyire megszokott, és nem szeptemberben, ahogy tavaly a Treyarchtól a Black Ops IIII, amiben az egyjátékos mód helyett egy, Blackout névre hallgató battle royale mód van…

Forrás: PCGamer, GameSpot

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu