Kihagyja a Blizzard az idei Gamescomot! Miért?

A „hóviharosok” a 2019-es Gamescomon nem fognak jelen lenni, így nincsen neki idén túra Kölnbe. Van rá egy nyomós indokuk mondjuk, hogy miért is…

Szóval a Blizzard közleménye igencsak a semmiből jött elő. Ez magyarul így hangzik: „Egy megújított törekvés részeként – hogy továbbra is a fejlesztésen, a jelenlegi és jövőbeli projektjeinken legyen a hangsúly – nem lesz standunk a 2019-es Gamescomon. A show fontos az európai és a nemzetközi játékos közösségnek, és hiányozni fog az idei találkozás a játékosokkal Kölnben. Továbbra is találni fogtok Blizzardos cuccokat a Gamescom 2019 vásárló területén, és várjuk, hogy visszatérhessünk a Gamescom show porondjára a jövőben, továbbá alig várjuk, hogy a megfelelő időpontban további részleteket is megoszthassunk azokról a projektekről, amiken jelenleg is dolgozunk.”

Lehet, hogy a csapatban még mindig ott van a tüske, amit a Diablo: Immortal bejelentésekor sikeresen magukba döftek a 2018-as BlizzConon? Mi nem felejtettük el az egyik műsorvezető kérdését: „Do you guys not have phones?”, azaz „Srácok, nincsen nektek mobiltelefonotok?” Ezt a jelenetet itt meg lehet tekinteni. (Talán nem kellett volna egy, igazán PC-s rajongócsapat előtt bejelenteni egy mobilos játékot, miközben a PC-sek hoppon maradnak addig. Ez volt az év egyik legnagyobb PR-bukása… vagy legalábbis mi így érezzük.)

Jó, készül a Diablo IV is (remélhetőleg nem mobilra, és remélhetőleg mikrotranzakciós aukciósházas, internetkapcsolatot állandó igénylés nélkül, mert a szerverhibákkal izgalmas játszani…), de annak a fejlesztése biztosan még nagyon korai állapotban van, így arról nem fogunk hallani még jó ideig…

…vagy nem? Idén is lesz BlizzCon, mégpedig november elsején és másodikán. Ott valamit egyszerűen mutatniuk kellene, mert a Diablo-rajongók jelentős részénél biztos elvágták magukat a Blizzardosok novemberben a Diablo: Immortal bejelentésével. Ha pedig nem teszik, nos… ember legyen a talpán, aki kitalálhatja, hogy milyen reakciót fognak kapni a közönségtől. (Lenne ott több mint fújolás.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu