A Blizzard már dolgozik a következő Overwatch projekten?

Persze attól még a jelenlegit is fejlesztik…

A Blizzard üzleti megbeszélésén J. Allen Brack elnök röviden beszélt az Overwatch jelenéről és jövőjéről – írja a 3djuegos. „Az Overwatch egy igazán egyedi terméke a Blizzardnak és továbbra is fogunk rá tartalmat fejleszteni, illetve a közösség igényeit is figyelembe vesszük, így a sorozat idővel nőni is fog.” – nyilatkozta Brack. A munkaterv pedig állítólag nem csak arról szól, hogy a jelenlegi játékot fejlesztik tovább.

Brack elmagyarázta, hogy a csapatuk továbbra is „új hősöket, térképeket és élményeket” adagol majd a jelenlegi játékhoz. „A jelenlegi játékon is dolgoznak, ugyanakkor már a következő projektre is fókuszálnak fejlesztőink.” – tette hozzá Brack. Ez az „új projekt” több szempontból is érdekes: először is a CEO elég egyértelműen a „jelenlegi játékon” kívül helyezte, így nagyon úgy tűnik, hogy tényleg egy következő rész, nem csak egy újabb ingyenes addon, másfelől ugyanakkor nem világos hogy tényleg egy folytatásról, spin-offról, hadjáratról, mozifilmről, vagy bármi másról lenne szó.

Ugyanakkor pár napja az IGN megjelentetett egy interjút Michael Chu-val, az Overwatch forgatókönyvírójával, amelyben megemlítette, hogy a játék története némileg hasonlít a Marvel Cinematic Universe-ehez. A legtöbb esemény, képregény és film a múltra koncentrál, hogy a karakterek és cégek hátterét bemutassa, ez az „első fázis” pedig a játékban kulminálódik. Mi fog történni később? Egyelőre még nem tudni, de elég valószínű, hogy hasonló folytatásra számíthatunk.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu