Vampire: The Masquerade – Coteries of New York: nem csak egy ilyen játék érkezik! [VIDEO]

Miközben a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 is készül jó másfél évtizeddel az első rész után, lesz itt egy másik játék is egy másfajta megközelítéssel…

A Draw Distance (akikre jóformán rá sem lehet keresni Google-n, ugyanis a nevük azonos a játékbeli látótávolság fogalmával; szerencsére a Steamen látható, hogy előző játékuk a még korai hozzáférésben levő Ritual: Crown of Horns) bejelentette, hogy egy „egyedi, atmoszférikus, egyjátékos narratív élményen dolgozik”, ami a Vampire: The Masquerade asztali társasjáték ötödik kiadásán alapul. Ennek a címe Vampire: The Masquerade – Coteries of New York, ami a PlayStation 4-et és az Xbox One-t elkerüli még, de erre később visszatérünk.

„A Vampire: The Masquerade – Coteries of New York két vámpírfrakció közötti konfliktust mutat be a tradicionális Camarilla és az igencsak független Anarchok között a Nagy Alma éjjeli fényeiben és a város ikonikus látnivalói környékén. Ez egy egyedi, atmoszférikus, egyjátékos narratív élmény, ami egy gazdag, teljesen licenszelt, nemzetközileg is ismert univerzumban, a A Vampire: The Masquerade ötödik kiadásában játszódik.

Válaszd ki a karaktered a sok, egymástól eltérő klán egyikéből. Mindegyik játszható karakter egyedi képességekkel (Discipline – tudományág), illetve meghatározott problémák esetében eltérő etikai megközelítéssel és párbeszéddel rendelkezik. A karakterorientált küldetések lehetővé teszik, hogy a saját klikkedet megalkosd úgy, hogy az NPC-k iránti hűségedet megerősíted, és ezáltal formálod a kapcsolataid. [A játék] a Vampire: The Masquerade veteránokhoz, és a felnőtt, narratíva vezérelte játékokat kedvelő, az univerzumot nem ismerő játékosokhoz is illik. Nagyban újrajátszható – a játékban meghozott döntések tükröződnek a változó történetben. A cselekedeteid révén többféle befejezés van – melyik konklúziót éred el?,” írja a játék Steam-oldala.

Tehát egy újabb, a Sötétség Világában játszódó játék készül. A Steamen még a fejlesztők megemlítik „a Telltale-féle morálisan kihívó dilemmákat”, amiket elkeverik az „interaktív történet, számító döntések, illetve a sötét, atmoszférikus, érzelmes narráció” összességével. A megjelenés utánra „új, különálló történeteket” is ígérnek, amik „a lore-t kibővítik, és eltérő, véres történeteket adnak elő a vámprikus New York történelméből, új csavart adva az interperszonális történetszálakhoz”.

A Vampire: The Masquerade – Coteries of New York a tervek szerint az év utolsó negyedévében (tehát október és december között) fog valamikor megjelenni Nintendo Switchre és PC-re/Macre/Linuxra. Valószínűleg akkor lehet szó egy PlayStation 4 és egy Xbox One portról, ha jól fog a PC/Switch pároson a new york-i vámpírdilemma, ami kellemes meglepetés lett így az E3 előtt…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu