[E3 2019] Nincs év FIFA nélkül: mikben újít a FIFA 20? [VIDEO]

Akik a FIFA Street visszatérésében reménykednek, nos… talán nem fognak nagyon csalódni.

Azért is gondoljuk így, mert a FIFA 20 nagyobb újításai közé tartozik az Electronic Arts blogposztja szerint a Volta. Ez jóformán a FIFA Street „light” pepitában, ugyanis utcai focit tartalmaz a portugálul „visszatérést” jelentő kifejezés, így a stadionok helyett testreszabható játékosunkkal (férfi/nő, tetoválások, hajstílus, ruházat, ünneplő emote-ok) például a hazánkban a lakótelepeken gyakori „ketrecekben”, dühöngőkben mérkőzhetünk meg másokkal úgy, hogy akár a falakat is előnyként alkalmazhatjuk ellenük.

A Volta kihívásaival új öltözéket (pólók, cipők, pulóverek) szerezhetünk, helyszínként pedig egy amszterdami alagutat, egy londoni „ketrecet”, és egy tokiói háztetőt említenek. Módok? 3v3 Rush (kapus nélkül!), 4v4, 4v4 Rush, 5v5, és a professzionális futsal vár ránk, de a Volta Kick-Offban akár a kedvenc focicsapatunkkal is utcára mehetünk, a Volta Worldben az egyjátékok meccsek során sikereink esetén a másik csapatból áthívhatunk hozzánk egy játékost a legjobb csapat felépítése érdekében, a Volta Story a kampánymódnak felel meg „az utcai futball több legendájával” (ez amúgy a Buenos Airesben megrendezésre kerülő Volta-világbajnokságon ér majd véget), és az online érintettségü Volta League is itt van még.

Három kiadásban fog megjelenni a FIFA 20. A Standard Edition előrendelése esetén akár három FIFA 20 Ultimate Team (innentől FUT-re rövidítve) Rare Gold Packot kapunk (három héten át egyet hetente), öt FUT mérkőzésben az öt mid-version ICON tárgy közül egyet választhatunk, és Special Edition FUT Kiteket kapunk. (Tehát lényegében a szerencsejátéknak nevezhető FUT móddal szórakozik az Electronic Arts, mert ebben van a pénz…) A 80 dollár/eurós (~26 ezer forintos) Champions Edition három nappal korábban játszható a rendes megjelenéshez képest, itt már 12 FUT Rare Gold Pack van, a többi ugyanaz maradt. A 100 dollár/eurós Ultimate Edition (ez már 33 ezer forint) esetében ha augusztus ötödike előtt előrendelünk, akkor a korai hozzáférés mellett nem cserélhető FUT 20 Ones to Watch tárgyakat, és 24 FUT Rare Gold Packot kapunk, a többi pedig itt is ugyanaz.

A FIFA 20 szeptember 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re. (nem lesznek PS3 és X360 kiadások.) A Champions és Ultimate Editionösök huszonnegyedikétől játszhatnak már.

A végére a FIFA 20 Switch portja már Legacy Editionként jön. Tehát az előző játékhoz hozzáraknak egy roster patchet (átigazolásokat lekövetik).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu