Multiplayerrel is rendelkezni fog a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan [VIDEO]

A nyolc részesre tervezett The Dark Pictures antológia első részében is már lehetőségünk lesz multiplayerre.

Az online multiplayer mód neve Shared Story Mode lesz, ebben a névhez illető egy másik játékossal kooperatívan megoszthatjuk a történetünket. Mind a két játékos felfedezheti a világot, mindketten döntéseket hozhatnak, és mindkettőjüknek lehetőségük lesz olyan cselekedeteket megejteni, amik kihathatnak a sztori végkimenetelére, és a karakterek sorsa is ezen akciókon múlhat. Így egy eltérő szemszögből is átélhetjük a jeleneteket az egyjátékos megközelítéshez képest (néhol együtt, néhol pedig egyedül), és az eltérő jelenetek során további információkat, helyszíneket és ijesztő eseményeket tapasztalhatunk meg.

Az offline multiplayer mód neve Movie Night Mode. A „filmes estében” helyileg maximum öten játszhatunk egy kontrollerrel. Az öt főszereplőt öt eltérő játékos kezelheti, amikor rá kerül a sor. Így dönthetnek arról is, hogy megmentik-e saját bőrüket, vagy esetleg a barátaik karakterét próbálják-e kihúzni a slamasztikából. Minden végigjátszás esetén a cselekedeteink és azok következményei kiértékelésre kerülnek, és a játékosoknak egyenként járnak az eredmények és díjak.

Az utóbbi esetében úgy tűnik, hogy a Supermassive Games tanult abból, amit valószínűleg néhány játékos összehozott már a korábbi játékukhoz, a PlayStation 4-exkluzív Until Dawnnak, hiszen lehet, hogy volt arra példa, hogy mindenki kiválasztott egy karaktert, és akkor nyúlt a DualShock 4-hez, amikor rá került a sor. Szóval a fejlesztők átvehették a rajongói elképzelést ebben az esetben. A Shared Story Mode sem rossz gondolat, így azért kinyílik valamelyest a játék a szóló kalandozáshoz képest. A két módot a lenti videóban bár felületesen, de bemutatja a Supermassive Games és a Bandai Namco.

A The Dark Pictures Anthology: Man of Medant a Bandai Namco augusztus 30-án fogja kiadni, és nem csak PlayStation 4-re, ugyanis a Supermassive Games játéka Xbox Onera és PC-re is készül, így hosszú idő után végre multiplatform játékot látunk a fejlesztőktől. Ja, és a GameInformernek elárulták, hogy 12 havonta két játékot terveznek kiadni az antológiából!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu