Menu

Eggyel kevesebb a Private Divisionnek: más kiadója lesz a Darkbornnak! [VIDEO]

Váratlan lépés: a Take-Two indie kiadóágazata, a Private Division az első négy bejelentett címe közül egyet ejtett!

A három játék, ami továbbra is marad a Private Divisionnél, az az Ancestors: The Humankind Odyssey (az Assassin’s Creedet megalkotó Patrice Désiletstől), a Disintegration (a Halo társalkotójától, Marcus Lehtotól), és a The Outer Worlds (az eredeti Fallouton dolgozó Tim Cainnel és Leonard Boyarskyval az élen). A négyes számú, akció-fantázia műfajú alany, amin David Goldfarb (a Battlefield 3 vezető tervezője, később pedig a Payday 2 rendezője volt) dolgozik, eredetileg Project Wight néven lett bejelentve, de idén áprilisban Darkborn néven újra be lett jelentve, kikerült a listáról – a The Outsiders, a Darkborn fejlesztőcsapata most másik kiadóhoz szegődhet.

„A Private Division felfüggesztette a kiadói megállapodását a The Outsidersszel a tavalyi év végén. A megállapodás befejezése utáni pár hónapban is anyagilag támogattuk a stúdiót, de David Goldfarbnak és a tehetséges csapatának a lehető legjobbakat kívánjuk a játékukkal és a jövőbeli terveikkel kapcsolatban,” írta a Private Division a GameSpotnak eljuttatott közleményében. Nem tudni a hivatalos indokot a két fél elválása között, de az anyagiak közrejátszhatnak benne. A weboldalukon már nincs is rájuk utalás, de a kiadó videójában még ott vannak.

Anders Patterson, a The Outsiders vezérigazgatója azt mondta a GameSpotnak, hogy a nyár vége után több részletet fog a svéd stúdió közölni. (Talán önmaguk adják ki a játékukat?) A weboldaluk jelenleg nem működik – itt egy kis rebranding zajlódik, ugyanis a Twitter-fiókjuk már a MonsteryGames handle-t használja. Benjamin Cousins, aki korábban a DICE-nál dolgozott, a blogján elárulta, hogy már nem ő vezeti a The Outsiderst (hanem Patterson), de fő részvényesként megmarad a stúdióban, miközben ő egy másik svéd stúdió, az Isbit Games vezérigazgatója lett.

A Darkbornban a GameInformeren olvasottak szerint egy szörnyet irányíthatunk majd, amit egy olyan frakció (The Pale Ene0my – Falfehér Ellenség) üldöz, ami ezeknek a lényeknek a holttestével vérrituálét hajt végre. Ez papíron jó és a 16 perces játékmenet is korrekt… de nem tudjuk, mikor fog a játék megjelenni.

Forrás: GameSpot

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/