Megjelenési dátumot kapott az Ancestors [VIDEO]

PS4, Xbox One-ra és PC-re is megjelenik – utóbbira csak egy platformon, viszont elsőként.

Az emberiség fejlődését feldolgozó játék, az Ancestors: The Humankind Odyssey PC verziója megjelenési dátumot kapott. A játékot az első és második Assassin’s Creed híres fejlesztője, Patrice Désiletes készítette és az Epic Games Store-ban idén, augusztus 27-én lesz elérhető. A konzolos verziók jó pár hónappal később készülnek el. Végső dátum még azoknak nincs megadva, de a 3Djuegos-on olvasható cikk alapján decemberi megjelenésre lehet számítani a PS4 és Xbox One esetében.

A megjelenési dátum örömére a fejlesztők egy új trailert osztottak meg a publikummal, amelybe maga Désilets mutatja meg pár elemét a videojátékának. A játék eleje 10 millió évvel ezelőtt játszódik, és Afrika vad világának legdurvább korszakát kell túlélnünk, melynek köszönhetően az őseink fejlődnek, kiterjesztik a klánjukat és megpróbálják túlélni azokat a veszedelmeket, amelyek az emberi létet és annak fejlődését fenyegetik.

A hírhez kapcsolódóan jó pár kép is felkerült a netre, de ezen felül túl sokkal többet nem tudtunk meg a játékról, talán majd a Los Angeles-ben megrendezett E3 kapcsán okosabbak leszünk. Az Epic Games exkluzivitás egyébként csak egy évre vonatkozik, utána Steamen és más platformokon is elérhető lesz az Ancestors.

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu