Már fut az EA Access a PlayStation 4-en; ezek a játékok érhetőek el

Az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása, az EA Access, az Xbox One és a PC után (utóbbin Origin Access / Origin Access Premier néven fut) a PlayStation 4-en is elstartolt.

A magyar PlayStation Store-os árazással számolva a havi előfizetés 1230 forint, míg az éves előfizetésért 7990 forintot kell perkálni (más opció nincs, világszerte 1/12 havi megoldás van csak!). Az EA Access-szel a megjelenés előtt kipróbálhatjuk az új játékokat, és ha megvesszük azokat, az elkezdett elmentésünkkel folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk. És persze ott van a Vault, ami azt jelenti, hogy a korábbi Electronic Artsos játékokat letölthetjük és játszhatjuk. Van belőlük pár PlayStation 4-en, de nem annyi mint Xbox One-on (ott a visszamenőleges támogatás révén Xbox 360-as címek is vannak). Nos, és 10%-os kedvezmény van a játékok árára!

Ezek a játékok érhetőek el az EA Access Vaultjából PlayStation 4-en: A Way Out, Battlefield 1, Battlefield 4, Battlefield V, Battlefield Hardline, Burnout Paradise Remastered, Dragon Age: Inquisition, Fe, FIFA 15, FIFA 16, FIFA 17, FIFA 18, FIFA 19, Madden NFL 15, Madden NFL 16, Madden NFL 17, Madden NFL 18, Madden NFL 19, Madden NFL 25, Mass Effect: Andromeda, Mirror’s Edge Catalyst, NBA Live 15, NBA Live 16, NBA Live 18, NBA Live 19, Need for Speed, Need for Speed Payback, Need for Speed Rivals, NHL 16, NHL 17, NHL 18, NHL 19, Peggle 2, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, Rory McIlroy PGA Tour, The Sims 4, Star Wars Battlefront, Star Wars Battlefront 2, Titanfall 2, UFC, UFC 2, UFC 3, Unravel, Unravel Two.

Szóval többnyire sportjátékok, de van ott azért pár finomság is (a két Unravel indie gyöngyszem, a Titanfall 2 a gyenge eladásai ellenére is ütős játék volt, a Dragon Age: Inquisition sem volt olyan rossz…). Egy havi előfizetéssel azért párat ki is lehet végezni. 1230 forintért az nem is rossz ötlet, nem?

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu