Days Gone patch: új DLC-k és egyéb újdonságok!

Itt az 1.30-as Days Gone patch. Mi található benne?

A Days Gone patch négy új DLC kihívást tartalmaz, amiből három a következő hetek során (augusztus 2-a, 9-e, 16-a) kerül megnyitásra. „A patch behozza a következő DLC-kihíváskészletet, továbbá egy halom könnyebb hozzáférhetőséget biztosító funkciót. Néhány javítást és finomhangolást is elvégeztünk a sztori móddal és a DLC-kihívásokkal kapcsolatban,” írja a Sony Interactive Entertainment Bend Studio. Az első kihívás, a Keep Them Saferben mi a motorunkkal nem kevesebb mint 300 Freakerrel állunk szemben. Íjjal és nyíllal kell fejlövéseket végrehajtani.

Könnyebb kezelhetőség? Igen – soroljuk is, hogy mikre kell gondolni: most már nem csak vízszintesen, hanem függőlegesen is lehet invertálni a kamerát (lefele nyomjuk az analógot, felnézünk); a Camera Follow Tracking bekapcsolásával javított kameraállásokat láthatunk minden esetben (eddig ugyanis nem automatikusan követett pár kameraállás, ami az ellenfelek jelenléte esetében igencsak zavaró volt); ki lehet kapcsolni a DualShock 4 hangszóróit a játékon belül is; a feliratok méretét beállíthatjuk (kicsi – ez az alapbeállítás, közepes, nagy); hátteret is adhatunk a feliratoknak (átlátszó, kikapcsolható); a feliratokból kivehetjük az éppen beszélő karakter nevét; a megismételendő gombnyomásokat (pl. a dulakodások során) akár már úgy is megoldhatjuk, ha lenyomva tartjuk a gombot meghatározott ideig; ezek kijelzésének méretét is megnövelhetjük; és a bal analóg karral könnyebben sprintelhetünk – és ezek a funkciók a SIE Bend Studio szerint még csak a kezdet.

Ezeken túl a That Never Gets Old küldetésben az NPC-k már nem ragadnak a környezetbe, kisebb vízbe is rakhatunk csapdákat (amik már a minitérképünkön is megjelennek), Deacon motorja nem lesz láthatatlan a fotó mód használata után, a Freakereknek folyékonyabb animációja van a szegélyekkel való interakció során, az 1%ER gyűrű már minden kihívásban megfelelően működik, a Drifter’s Run kihívásban már nem akadunk el az eredménykijelző képernyő előtt, a nevek most már konzisztensebbek a ranglétrákon, a stáblista kibővült, egyes küldetések után javításra került a HUD, a hangokkal kapcsolatban is belenyúltak a játékba itt-ott, és meg nem nevezett bugok és kiakadást okozó tényezők is kijavításra kerültek. Elég masszív lista az 1.30-as patchnek.

A Days Gone már hónapok óta elérhető kizárólag PlayStation 4-re, tesztünket itt olvashatjátok.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu