Igazán noir lesz a Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED játéka, a Cyberpunk 2077 elfogadja a világot annak, ami lesz, így nem fog a technológiával kapcsolatban sem pozitív, sem negatív üzenetet hordozni.

„Egyik sem lesz [a játékban]. Egy igazán noir játék lesz abban az értelemben [a Cyberpunk 2077], hogy elfogadja a világot annak, amilyen. Néhány alkalommal kommentálni fogja, de sosem fogja neked megmondani, hogy miként élj. A körülmények áldozata vagy, és lesz, ami lesz módon haladsz az eseményekkel – néha megváltoztathatod a szituációt, de nem változtathatod vissza azokat. Ebben az értelemben véve meg fogjuk nektek mutatni, hogy mi történhet, ha a test módosításának extrém végleteiig elmész, de nem fogjuk azt mondani, hogy ez lesz rossz – ez a döntés mindig is a tiéd lesz.

Szóval vannak ezek a reklámok a Cyberpunk 2077-ben, amik gyakran termékeket vagy filmeket mutatnak, amik nem nagyon léteznek a játékban, de az itt a gondolat, hogy az emberek megnézik, megveszik ezeket. Az egyik ilyen reklám a Foreign Body (Idegen Test) című filmről szól – a poszter egy személyt mutat, ami lefogja a saját kezét, amiben egy kés van és ezzel próbálná megdöfni magát. Szerintem az egész koncepció egy adott értelemben gyönyörű – igazán sötét és Fekete tükör-szerű. Játékmenetileg ez néhány menő opciót is megnyit – az idei E3-as demó során megmutattuk ezeket a kis Daemon programokat, amik gyorsan meg tudják hackelni az ellenfeleket, amik így öngyilkosságot követnek el,” mondta Marcin Blacha, a CD Projekt RED történetrendezője a hivatalos PlayStation-magazinnak adott interjújában, amiből a WCCFTech idézett egy kisebb részletet.

Szóval elvileg nem lesz politikai töltete a Cyberpunk 2077-nek, gyakorlatilag meg várni kell a válaszra, ugyanis a játék kipróbálása nélkül nem fogjuk megtudni azt. A megjelenés április 16-án lesz esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de szerintünk nem kizárt, hogy a next-gen Xbox és PlayStation is meg fogja kapni a CD Projekt RED játékát.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu