Menu

No Man’s Sky: Nintendo Switch-portban gondolkodik a Hello Games

Három év alatt hatalmas fordulatot vitt véghez a Hello Games a játékával, ami a PlayStation 4, a PC, és az Xbox One mellett akár a Nintendo Switch-en is felbukkanhat majd.

A No Man’s Sky hatalmas dolgokat ígért a 2013 végén, a The Game Awardson megejtett bejelentésekor. Sok dolog hiányzott is a 2016 augusztusi megjelenéskor, de Sean Murray, a Hello Games főnöke a kezdeti csend után becsülettel nekiült és megtolta a játék frissítéseit – a legújabb hatalmas frissítés, a Beyond 14-én fog megjelenni -, elhallgattatva a kétkedőket, ugyanis ingyenesek voltak mind a frissítések, ezzel Murray pedig lényegében Todd Howard pozitív változatává faragta át magát. (A Bethesda ugyanis valószínűleg pénzt kért volna ezekért mintha DLC-k lennének.)

A játéknak most már nagy rajongótábora van, így nem csoda, hogy a Nintendo Switch-port kérdésköre felmerült. Murray a GameInformernek pont erről a témáról beszélt: „Nagyon érdekes. Imádom a Switchet! Értelemszerűen igazán arra koncentrálunk most, amit csinálunk [a Beyond update-re gondol itt – a szerk.], de sokat dolgoztunk azon, hogy a PlayStation VR-ra optimalizáljuk a játékot [ugyanis teljeskörű VR-támogatás is jön a Beyonddal – a szerk.], szóval érdeklődöm aziránt, hogy mi is lehetséges, de jelenleg arra koncentrálunk, amit éppen csinálunk,” mondja Murray.

Úgyhogy Sean Murray nem zárta ki, hogy a későbbiekben esetleg a Nintendo Switch is megkapja a No Man’s Sky-t. Egyre több nagyobb játék bukkan fel ugyanis a nagy N hordozható platformján: a legutóbbi nagy bejelentés az Obsidiantól volt, ugyanis a The Outer Worlds a PlayStation 4, Xbox One, PC hármas után a Switchen is fel fog tűnni. (És ott van a The Witcher 3: Complete Edition is, ami hatalmas meglepetés volt.)

Murray utóbbi években bemutatott menetelését látva bízhatunk abban, hogy esetleg megkaphassuk 2020 folyamán a No Man’s Sky Nintendo Switch-portját. Ha a PlayStation VR-t is összehozták, akkor joggal bizakodhatunk.

Forrás: DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu