No Man’s Sky: Nintendo Switch-portban gondolkodik a Hello Games

Három év alatt hatalmas fordulatot vitt véghez a Hello Games a játékával, ami a PlayStation 4, a PC, és az Xbox One mellett akár a Nintendo Switch-en is felbukkanhat majd.

A No Man’s Sky hatalmas dolgokat ígért a 2013 végén, a The Game Awardson megejtett bejelentésekor. Sok dolog hiányzott is a 2016 augusztusi megjelenéskor, de Sean Murray, a Hello Games főnöke a kezdeti csend után becsülettel nekiült és megtolta a játék frissítéseit – a legújabb hatalmas frissítés, a Beyond 14-én fog megjelenni -, elhallgattatva a kétkedőket, ugyanis ingyenesek voltak mind a frissítések, ezzel Murray pedig lényegében Todd Howard pozitív változatává faragta át magát. (A Bethesda ugyanis valószínűleg pénzt kért volna ezekért mintha DLC-k lennének.)

A játéknak most már nagy rajongótábora van, így nem csoda, hogy a Nintendo Switch-port kérdésköre felmerült. Murray a GameInformernek pont erről a témáról beszélt: „Nagyon érdekes. Imádom a Switchet! Értelemszerűen igazán arra koncentrálunk most, amit csinálunk [a Beyond update-re gondol itt – a szerk.], de sokat dolgoztunk azon, hogy a PlayStation VR-ra optimalizáljuk a játékot [ugyanis teljeskörű VR-támogatás is jön a Beyonddal – a szerk.], szóval érdeklődöm aziránt, hogy mi is lehetséges, de jelenleg arra koncentrálunk, amit éppen csinálunk,” mondja Murray.

Úgyhogy Sean Murray nem zárta ki, hogy a későbbiekben esetleg a Nintendo Switch is megkapja a No Man’s Sky-t. Egyre több nagyobb játék bukkan fel ugyanis a nagy N hordozható platformján: a legutóbbi nagy bejelentés az Obsidiantól volt, ugyanis a The Outer Worlds a PlayStation 4, Xbox One, PC hármas után a Switchen is fel fog tűnni. (És ott van a The Witcher 3: Complete Edition is, ami hatalmas meglepetés volt.)

Murray utóbbi években bemutatott menetelését látva bízhatunk abban, hogy esetleg megkaphassuk 2020 folyamán a No Man’s Sky Nintendo Switch-portját. Ha a PlayStation VR-t is összehozták, akkor joggal bizakodhatunk.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu