Elérhető a New Game+ mód a Days Gone-ban [VIDEO]

A Days Gone, a Sony Interactive Bend Studio tavasszal megjelent játéka megkapta az 1.50-es frissítését, ami igencsak termetes, ugyanis kb. 13 gigabyte-os, így a lassabb internettel rendelkezőknek javallott az éjszakai frissítés…

A frissítés ingyenes, így nem kell fizetni érte. A frissítésben nem csak a New Game+, hanem két újabb nehézségi szint, továbbá az ezekhez köthető trófeák is ott vannak. A New Game+ – ahogy ez már megszokott – azokkal az upgrade-ekkel kezdi a játékot, amikkel befejeztük már egyszer a Days Gone-t. A NERO boosterek, a skillek, a motorra pakolt frissítések, a táborok belénk vetett bizalmának mértéke átjön velünk az új végigjátszásba. Nem kell végigtolni a játékot a NG+ eléréshez – hogy egy korábbi elmentést áttoljunk New Game+-ba, akkor be kell fejezni az I’m Never Giving Up küldetéssorozatot (Soha nem adom fel), ami az utolsó előtti amúgy a SIE Bend Studio játékában.

A két új nehézségi szint neve Hard II és Survival II. A Survival II a Survival frissítése, ezt pedig nem sokkal a játék megjelenése után adták a fejlesztők hozzá; lényegében az ellenfelek sokkal szívósabbak lettek benne, továbbá a kezelőfelületnek is búcsút inthettünk. (Vajon van-e olyan beteg állat, aki a New Game+-t Survival II szinten csinálja végig? Ha igen, akkor minden elismerésünk, de azért egy kis pihenőt javasolnánk…)

Az új trófákból három érkezett. Ezek neve „One More Ride”, „2 Days 2 Gone”, illetve „Logan’s Shadow”. Míg az első kettő a New Game+-hoz köthető, a harmadik érdekes… ugyanis ez a 2007-es Syphon Filter játéknak alcíme (ez először PSP-re jött ki, majd egy amerikai megjelenés befigyelt 2010 nyarán PS2-re is – bátor húzás), és a trófea leírása szerint „egy rejtélyes, új fegyver” kerül a birtokunkba a New Game+ végigjátszás során… így ezzel meg is lehet erősíteni, hogy a SIE Bend két franchise-a egymáshoz kapcsolódik.

Úgyhogy a Sony továbbra is próbálja lekötni a játékosokat az ilyen frissítésekkel a PlayStation 4-exkluzív címük esetében.

Forrás: PSL

Sziasztok! Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patron adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu