Martha is Dead: művészi stílusú, fotórealisztikus horrorjáték készülőben! [VIDEO]

Az olaszországi Toszkánában, 1944-ben, a második világháború alatt játszódik ez a készülő horrorjáték.

A The Town of Light alkotói mutatták meg az első videójukat új alkotásukról, melynek címe Martha is Dead, egy PC-s horrorkaland. A játék eseményei Toszkánába kalauzolnak minket, egész konkrétan 1944-be, a második világháború kellős közepébe.

A történet szerint a festői Toszkána tengerpartján egy fiatal nő meggyalázott holttestét találják meg. A borzalmas halál után az ikertestvére kezd nyomozni, aki egyben német katonatiszt lánya is. A feladatunk az, hogy kiderítsük a lánytestvérünk halálának rejtélyét.

A Martha is Dead magas szintű textúrázási technológiát használ, hogy a környezetünket és a karaktereket is teljesen fotórealisztikusan ábrázolja. Emellett még a manapság rendkívül közkedvelt szoftveres ray tracing technológia is a grafikusok kelléktárában szerepel. Az LKA – hasonlóan a korábbi játékukhoz – a pszichológiai horrorelemekre helyezi majd a hangsúlyt, amelyet a narratíva és a moziszerű élmény egyaránt garantál.

„Az LKA-ban olyan történeteket szeretnénk elmesélni, amelyek a képzeleted határát ostromolják, ugyanakkor a valós világból merített elemeknek köszönhetően a realizmus is garantált.” – nyilatkozta a fejlesztőcsapat alapítója és a Martha is Dead kreatív igazgatója, Luca Dalcò.

Az LKA 2020-ban szeretné megjelentetni a játékot, ennél konkrétabbat sajnos még a boltokba kerülésről nem tudni.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu