Elhalasztották a Warcraft III: Reforged játékot

A Blizzard nem fog előrukkolni már idén a 2002-ben megjelent Warcraft III felújított változatával, a Warcraft III: Reforged játékkal…

Még tavaly novemberben került bejelentésre a Warcraft III: Reforged, ami az eredeti elképzelések szerint 2019 folyamán jelent volna meg. A Blizzard Shopon keresztül pedig láthatjuk, hogy a megjelenési dátum nem idei, ugyanis magyar idő szerint 2020. január 29-én 0 órától lesz elérhető a Battle.neten a játék (amihez tehát így kelleni fog egy internetkapcsolat és egy Battle.net fiók egyaránt), úgyhogy aki 28-án sokáig fenn marad, talán 29-ét kialvatlanul orkozással töltheti el.

„Bár keményen dolgoztunk azon, hogy a kezeitekbe adhassuk a [Warcraft III:] Reforgedot az év vége előtt, ahogy elkezdtünk a célvonalhoz közelíteni, úgy éreztük, hogy egy kis extra fejlesztési időre van szükségünk a befejező finomhangolások elvégzéséhez. Mint mindig, a célunk az, hogy tiszteletben tartsuk azt a magas minőséget, amit elvártok tőlünk,” írta a Blizzard Entertainment a bejelentő posztjában.

„Orgrimmar megalapítása. Lordaeron összeomlása. A Lángoló Légió uralma. A Lich Király felemelkedése. A veteránok és az újoncok ezeket a fontos eseményeket fogják átélni Azeroth történetében úgy, ahogy eddig még sosem a Warcraft III: Reforgedban, mégpedig négy eltérő frakció szemszögéből: a tekintélyes Orkok, a nemes emberek, az ősi Éjelfek, és az alattomos Élőhalott Ostor szempontjából.

A Warcraft III: Reforgedban minden karakter, struktúra és környezet újraalkották, hogy kihangsúlyozzák a világ mélységét, dimenzióit és személyiségét. A Warcraft III története, ami több mint hatvan kampánybeli küldetésen át tart, egy epikus újramesélésben kerül elő a Reforged kiadásban több mint négy órányi játékbeli jelenettel, illetve újrarögzített szinkronnal, amik új életet lehelnek a kulcsfontosságú karakterek legkorábbi ábrázolásába (pl. Sylvanas Windrunner, Arthas Menethil),” olvasható a Blizzard weboldalán (általunk magyarra fordítva).

Úgyhogy a Warcraft III felújítását idén már nem játszhatjuk – de mivel az év elején gyakran láthatunk ütős megjelenéseket (idén is a Resident Evil 2 Remake is olyasmi volt), talán kihúzzuk január 29-éig.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu