Jelentős változások lesznek a Resident Evil 3 Remake-ben

A harmadik Resident Evil játék felújítása – ami már többnyire készen is van – itt-ott azért jelentősen módosul majd.

„Sikerült beszereznem a legújabb heti Famitsu magazint (az 1620. számot), amiben exkluzív interjú olvasható két producerrel, Peter Fabianóval és Masachika Kawatával. A játék kódneve a fejlesztés során „Escape”, menekülés volt [Biohazard 3 LAST ESCAPE néven jelent meg Japánban eredetileg a játék… – a szerk.]. A kapcsolat a Resident Evil 3 Remake és a Resistance között a menekülés témája, de más kapcsolódási pont nincsen köztük. A RE3 a nagy igény miatt kerül fejlesztésre, úgy, ahogy a Resident Evil 2 Remake esetében is ez volt, és utóbbi fogadtatása csak olaj volt a tűzre.

A Resident Evil 2 Remake-hez hasonlóan a 3 Remake is követi az eredetit, de lesznek módosítások, és pár dolog át helyeznek, így azok, akik ismerik az eredetit, szintén élvezni fogják a remake-et. A játék 90%-ban kész már; Kawata azt ígéri, hogy nem halasztják el a játékot. A mesterpéldány [amit sokszorosításra használnak a lemezes verzióhoz – a szerk.] már többnyire elkészült. A trailer jelenete, amiben Jill őrülten menekül az épületből, benne lesz a játékban, de a belső nézet csak a trailerben használták a stílusa miatt. A játék TPS nézetű (kamera a karakter mögött) lesz, úgy, ahogy a Resident Evil 2 Remake is.

Mivel a játék jóval akciódúsabb lesz a Resident Evil 2 Remake-nél, a tervezők olyan öltözéket akartak adni Jillnek, ami nem tűnik kényelmetlennek az intenzívebb pillanatok alatt. Többféle kinézetű zombik lesznek. Nem csak Carlos kinézete, hanem a viselkedése is megváltozott: bár valamelyest érettebbnek tűnik, de a karaktere nem változott jelentős mértékben. Sok minden van, amit nem lehet még Bradről elárulni, de Carlosszal összevetve ő és az ő szerepe alaposan megváltozott. Brad elég jól sikerült, mondja Kawata.

A Resistance-ről: Annette-nek eltérő kártyái lesznek Danielhez képest – az egyikkel például három Cerberit spawnolhat. Néhány pálya is lesz. A gyűjtői változatról: a térképen látható megjegyzések tényleges „tippként” használhatóak a játékban,” olvasható több tweeten keresztül…

A Resident Evil 3 Remake és a Resident Evil Resistance is április 3-án jön ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Twitter

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu