A Rosszfiúk jó formában? Rövidesen jön a Bad Boys

MOZI HÍREK – Úgy tűnik, még mindig megéri rossz fiúnak lenni.

Will Smith és Martin Lawrence hosszú évek óta tervezett Bad Boys-folytatása végre elkészült, és hamarosan megrohamozza a világ mozijait: a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life, hazai bemutató: január 16.) és a film készítői remélik, hogy az új évtized első elsöprő sikere lesz. A vad akciófilm és vígjáték keveréke az előzetes felmérések szerint várhatóan meg fogja szerezni az eheti amerikai bevételi toplista első helyét, és nem is akárhogyan: az első három moziban töltött napján akár 40-45 millió dollárt is összegyűjthet. Vagyis újra bebizonyosodhat, hogy mindegy, melyik évtizedet írjuk is, Will Smith még mindig akkora sztár, mint 15 évvel ezelőtt, Martin Lawrence pedig – bár a filmben már inkább nyugdíjba menne – továbbra is nagyon vicces figura.

Forrás: IC Press

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu