31st Union: nagyratörő új stúdió, még bátrabb tervekkel

31st Union – A Take-Two nemzetközi porodon bővül az új stúdióval.

A 2K (=Take-Two) bejelentette, hogy a már egy éve létrehozott Szilikon-völgyi stúdióját elkeresztelte: a csapat neve 31st Union. A stúdió a legmodernebb felszereléssel rendelkezik, és már most tervbe vették a terjeszkedés, hogy Spanyolországban is nyissanak egy helyszínt. Ezzel mindössze a negyedik 2K Games stúdió lenne, amit nemzetközinek mondhatnánk. A csapat több állásajánlattal rendelkezik – a weboldalukon lehet is böngészni.

A 31st Uniont egy bizonyos Michael Condrey vezeti. Nos, róla aztán biztosan nem mondhatjuk, hogy nevenincs személy: például a Dead Space producere volt, mielőtt a Call of Duty-sorozatra ráállt volna (Call of Duty: Black Ops, Call of Duty: Advanced Warfare, Call of Duty: WWII rendező), plusz a Sledgehammer Games alapító tagja is volt. Szóval van tapasztalata, és a sajtóközlemény szerint egy igazán tehetséges csapat alakul a 31st Unionnél, hogy egy ambíciózus, új IP-n dolgozzanak. (Tehát a Take-Two nem viccel, már-már egy elit stúdiónak is mondhatnánk őket.) A kaliforniai mentalitás keveredik a Szilikon-völgyi technológiával a szórakoztatás jelenlegi aranykorában, állítja Condrey.

Tyler Michaud, a 31st Union stratégiai vezetője szerint egy szenvedélyközpontú fejlesztői környezetet alkottak ki, és csak az új IP létrehozásán tevékenykednek. Úgy hiszi, hogy az eltérő szemszögek és tapasztalatok révén egy igazán nemzetközi szórakoztató élményt csinálhassanak. Ebből még talán egy élő szolgáltatásos valami is lehet (még gőzünk sincs, hogy mit is csinálhatnak), de az már biztos, hogy next-gen projektről van szó – most már nem sok értelme van egy AAA kiadón belül egy új stúdiónak egy kurrens-gen címet csinálni…

Miért a medve? A válasz pofonegyszerű: 1846-ban a Mexikó ellen lázadók egy olyan zászlót használtak, amin egy csillag, egy medve, egy vörös csík, és a California Republic, magyarul Kaliforniai Köztársaság szöveg volt rajta. Ez a zászló pedig ma is Kalifornia állam hivatalos zászlaja, a stúdió pedig pont errefelé, Amerika nyugati partján található.

Sok szerencsét Condreyéknek – lássuk, az ex-Call of Duty-s mit hoz össze most.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu