Polgárt akar pukkasztani a Sony a Valentin napos PlayStation-videójával [VIDEO]

Ha javasolhatunk valamit, ne ezzel a videóval próbáld meggyőzni a barátnődet, hogy kockaság jó dolog és a romantika és a PlayStation megférnek egymással.

A konzolgyártók rendszeresen próbálkoznak kicsit „out-of-the-box”, polgárpukkasztó reklámvideókkal is felkelteni a figyelmet. Ezek általában igen kreatív anyagok, szürreális tartalommal – emlékezünk csak például az első Xbox reklámjára, ahol a szülő nőből kilőtt csecsemő keresztülrepült a világon a sírba. Hasonló koncepcióval készült most el ez a legújabb, ez a bizarr, Valentin-napra szánt PS-videó, amelyet nem nagyon ajánljuk, hogy a barátnődnek mutogasd, legfeljebb akkor, ha fejlett a humorérzéke.  kifejezetten bizarr.

A „Feel the Power of PlayStation” címmel ellátott videó, most nem feltétlenül a PlayStation erejét, hanem inkább a Valentin-napot promótálja rendkívül maga beteg körítéssel. A videó hangulata hasonlít Resident Evil- vagy Death Stranding-trailerekhez, és nagyjából olyan megoldással, amelyet ezektől a horror címektől elvárnánk.

És hogy mi köze ennek a Valentin-naphoz? Nos, a szerelemről és a párok ünnepéről van ugyan szó, de az itt dobogó szívek kitépett, emberi szívek: több ezer dobban fel belőlük ezen a napon – a maguk testi valójában. Nem is szaporítjuk tovább a szót, nézzétek meg a „szerelmes szívek videóját” alant. Valentin nap pedig február persze két nap múlva, 14-én lesz.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu