Jackie Chan és a koronavírus: a sztár válaszolt a kérdésre!

MOZI HÍREK – A Hong Kongban született sztár egészsége miatt aggódtak a rajongók.

Amiatt aggódtak a Jackie Chan rajongói, hogy a sztárt nem helyezték-e karantén alá és erre válaszolva nyugtatott mindenkit: erről szó sincs – írja a Movieweb.

Hong Kongban jelenleg 100 esetről tudnak, ami talán manapság már nem is tűnik olyan soknak, viszont több mint 6000 épületet helyeztek karantén alá, emiatt indulhattak be a pletykák. Jelenleg a Portfolio értesülései szerint a világ 76 országában 90 914 fertőzést tartottak számon. Közülük 3116-an haltak meg. Az új fertőzések száma 763, a haláleseteké 38.

Kínában egyébként a mozifilmek bevételei már korábban is alaposan visszaestek, és ez a tendencia kezd jellemzővé válni más országokban is. Ami a vírus terjedését illeti, mindenhonnan azt olvashatjuk, hogy a fertőzött országokban az egészségügyi minisztérium mindent megtesznek annak megfékezésére.

Hogy a hír témájára visszatérjünk: maga Jackie Chan teljesen egészséges és nincs karantén alatt. Az alábbiakban válaszolt ezekre Instagramon az aggodalmakra.

„Nemrég jelentették az alkalmazottjaim, hogy az a hír terjed, hogy a COVID-19 miatt karantén alá helyeztek. Először is mindenkinek meg szeretném köszönni, hogy aggódtak értem! Nagyon is egészséges vagyok és nem helyeztek karantén alá. Sok barátom kérdezte, hogy jól vagyok-e. A szeretetetek és az aggodalmatok megmelengeti a szívemet. Köszönöm!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thanks for everybody’s concern! I’m safe and sound, and very healthy. Please don’t worry, I’m not in quarantine. I hope everyone stays safe and healthy too!

Jackie Chan 成龍 (@jackiechan) által megosztott bejegyzés,

Chan még azt is elmesélte, hogy maszkokat is küldtek neki nagy mennyiségben a rajongók, amelyeket hivatalos szervezeteken keresztül azoknak ajándékozott, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Jackie Chan emellett még arról is elmélkedett, hogy a vírust miképpen lehetne megállítani. A sztár abban reménykedik, hogy minél gyorsabban megtalálják a betegség ellenszerét. Éppen ezért nem csekély adománnyal szeretné ezt meggyorsítani.

„Mindegy, hogy milyen személy, vagy szervezet találja meg az ellenszert, de egymillió jüan (jelenlegi árfolyamon nagyjából 43 millió forinta szerk.) adományozásával szeretném ezt meghálálni.”

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu