The Persistence: megjelenési dátum az immár PSVR nélküli horrornak, több platformra!

A procedurálisan generált pályaelemekből felépülő és roguelike elemeket tartalmazó horrorjátékban, a The Persistence-ban mutáns klónok törnek az életünkre egy elhagyott űrhajón.

A The Persistence az egyik legérdekesebb VR cím volt a PSVR katalógusban, még 2018-ban. Egy rendkívül hangulatos horror akció-kaland keretében egy olyan űrhajón hemzsegtek a saját karakterünkről mintázott mutáns klónok, mely részeit procedurálisan generálta a program.

Múlt hónapban jelentette be a Firesprite, hogy a játék immár VR nélkül is a boltokba kerül PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. Most pedig végre felfedték a megjelenési dátumot és szerencsére már nem is kell sokat várnunk rá.

Egészen konkrétan május 21-én léphetnek be a játékosok a The Persistence sötét, villódzó fényektől épphogy megvilágított folyosóira, hogy valahogy megpróbálják túlélni a roguelike elemeket is tartalmazó játékban a mutánsok hordáit.

Érdekesség, hogy egészen egyedi kooperatív módot is tartalmaz a játék, sőt, egészen egyedi módon, még egymásnak is „keresztbe tehetünk”. Mindez úgy történik, hogy miközben az egyik játékos irányítja a főszereplőt, addig a másik egy mobilapplikációval terelheti el a mutánsok figyelmét és nyithat, zárhat ajtókat is, ezáltal megmentve őt, vagy épphogy rászabadítva a poklot, vagy bizonyos esetekben csak jól ráhozva a frászt.

A The Persistence tehát május 21-én kerül a boltokba, VR nélküli PS4-re, Xbox One-ra, Switch-re és PC-re egyaránt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu