The Last of Us 2: tudjuk már, mennyi helyet foglal majd el a játék!

Nem kevesebb, mint két lemezen érkezik majd a The Last of Us 2 és ennek megfelelően alaposan leterheli majd a PlayStation 4-ünk meghajtóját!

A hivatalos PlayStation portál adatait is felhasználva ír arról a VG247, hogy mennyi helyet foglal majd a PlayStation 4 merevlemezén a már nagyon várt The Last of Us 2. Természetesen arra számítottunk, hogy nagyméretű lesz, viszont azért az az igen tekintélyes 100 GB, amennyivel kevesebb helyünk lesz a játék felinstallálása után még így is figyelemre méltó. Persze, miután most már azt is tudjuk, hogy hasonlóan a Final Fantasy VII Remake-hez, ez a játék is két lemezen érkezik, annyira nem is meglepő ez a méret.

Érdekesség egyébként, hogy a The Last of Us pont a felét: 50 GB HDD helyet foglalt el, szóval tulajdonképpen valamennyire még logikus is, hogy a folytatás pont kétszer annyit „eszik meg”.

A játékról egyébként nemrég szivárogtak ki erősen spoileres videók a Naughty Dog és a Sony akarata ellenére, ezekről mi szándékosan nem is írtunk, mert se magunknak, se másoknak sem szeretnénk elrontani az örömét, amikor ez a várhatóan hatalmas klasszikus június 19-én megjelenik.

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu