Mortal Kombat 11: Aftermath – Itt a sztorimód-DLC trailer! [VIDEO]

Megérkezett a Mortal Kombat 11: Aftermath trailere, amelyben egy a legendás bunyós-belezős játék legújabb részének története folytatódik.

Ezt a DLC-t május végétől rendelhetjük meg az alapverzió mellé, vagy azzal együtt – egyfajta „Kollection” kiadásban. Tulajdonképpen nem is egy DLC-t, hanem inkább egy klasszikus „küldetéslemezt” kapunk, ami azt jelenti többek között, hogy nemcsak hozzánk vágnak pár új harcost és játékmódot, hanem a történet is folytatódik. Persze, azért új karaktereket is kapunk: szám szerint hármat: Fujin, Sheeva és… nos, először görgessetek le a hír aljára és nézzétek meg a trailert, mert az utolsó igazi meglepetés! Megvolt?

Nos, igen, a harmadik új karakter nem más, mint RoboCop (Robotzsaru), legendás sci-fi akciófilm karakter, akit egykor Peter Weller személyesített meg a filmvásznon. Emellett három egyedi skin packet is megkapunk majd, továbbá az alapverzió tulajdonosai díjtalanul elérhető friss pályákkal, illetve Stage Fatalities és Friendships kivégzésekkel is gazdagodnak.

A történet ott folytatódik, ahol az alapjáték véget ér, szóval aki még nem ért a Mortal Kombat 11 végére és nem akarja, hogy elspoilerezzük neki, az most hagyjon fel az olvasással. Lui Kang isteni hatalmával épp arra készül, hogy szó szerint új történelmet írjon, amikor egyszer csak a semmiből megérkezik Shang Tsung és figyelmezteti, hogy amennyiben véghez viszi, amit elkezdett, akkor mindennek vége. Hőseink először ugyan nem nagyon hisznek régi nagy ellenségüknek, de végül belátják, hogy össze kell vele fogni. Persze, ez olyan bizonytalan barátság, egyik fél sem igazán bízik a másikban, csak hogy „bárki-bárkivel bunyózhat” alapelv megmaradjon. Az év játékforgatókönyve díjára nem igazán aspiráló történetben komoly szerepe jut majd Shiva-nak, Fujinnak, Sindellnek és Nightwolfnak egyaránt és a végén nyilván akkor hatalmas csavar lesz, hogy csak fogjuk a fejünket, de erre még május végéig várni kell.

Végül beszéljünk még az árakról: akinek megvan a Mortal Kombat 11 és az első Kombat Pack, azoknak majdnem 40 dollárba fog kerülni az Aftermath összes plusz tartalma, vagyis a sztori-DLC és a Kombat Pack 2 karakterek együtt. Aki csak az alapjátékot birtokolja, az egy csomagban beszerezheti az Aftermath címre keresztelt kiegészítőt és a Kombat Pack 1-et 50 dollárért, akinek pedig eddig még semmi sem volt meg, az az Aftermath Kollecktion segítségével az MK11-et, a Kombat Pack 1-et és az Aftermath expanziót is egyben beszerezheti majdnem 60 dollárért.

A Mortal Kombat 11: Aftermath tehát május 26-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, továbbá Google Stadia és Nintendo Switch platformokra is.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu