Mafia remake: elképesztően jól fest az első játék felújítva

A Mafiáról már gyanítottuk, hogy a Take-Two felújításokkal készül, és most többet is megtudtuk legalább az első két részhez köthető tervekről.

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Mafia Trilogy-t bejelentette a Take-Two (2K) és a Hangar 13, és hogy május 19-én, magyar idő szerint este hat órakor közölnek új részleteket, de a Microsoft Store-on kiszivárgott a Mafia: Definitive Edition és a Mafia II: Definitive Edition. Az utóbbinak már megjelenési dátuma is van: május 19-én érkezik feltehetőleg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (itt Steamen és Epic Games Store-on is elérhető lesz). A Mafia III: Definitive Editionről még nem tudjuk, hogy mikor jöhet, de mivel a Mafia II újrakiadás (remaster…) is május 19-én jön, valószínűleg itt is ugyanazon a napon számíthatunk a megjelenésre, ami nagy eséllyel csak maga az alapjáték az összes DLC-vel, ugyanis a Mafia III alapból PlayStation 4-re és Xbox One-ra készült (míg a Mafia II PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg közel tíz éve).

De a Mafia első részéből remake-re számíthatunk! Bizony, nem csak egy egyszerű arcfelvarrást fogunk kapni az alkoholtilalom időszakából, hanem egy komplett remake-et, így az 1930-as évek Lost Heavenje sokkal komolyabb látványvilágot kap. Tommy Angelo, egy taxis – miután az alvilággal összefut – gyorsan a maffia látókörébe kerül, és a Salieri család tagjaként szolgál. Kiterjesztett történetre és játékmenetre számíthatunk, és a soundtrack az eredeti marad. Ha a Mafia: Definitive Edition megvan, akkor a Mafia II és a Mafia III Definitive Editionjében is megkapjuk Tommy öltönyét és taxiját.

Itt akkor még megemlítjük a Mafia II: Definitive Editiont (Xbox One-on közel 44 GB lesz) – Vito Scaletta kalandjai szebben festenek majd, amikor édesapja adósságainak kifizetése miatt a maffián keresztül szeretne pénzt szerezni. Az aranykorszak New Yorkja korrektül fest. Ha megvan a Mafia II: Definitive Edition, akkor a Mafia első részének felújításában és a harmadik részének újrakiadásában megkapjuk Vito bőrkabátját és kocsiját.

A Mafia II: (és talán a III:) Definitive Edition tehát állítólag május 19-én jön, míg a Mafia: Definitive Edition (ami remake, nem csak egy remaster) augusztus 28-án jön. Mindegyik játék a PlayStation 4, Xbox One, PC platformhármast célozza meg.

Forrás: Gematsu

Mafia Image: Ultimate Edition

Mafia Image: Ultimate Edition

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu