Colin Farrell azt állítja, hogy a Pingvinnek nincs túl nagy szerepe a The Batmanben

MOZI HÍREK – Gotham városa telis-tele van különféle a karizmatikus gonosztevőkkel: Kétarc, Joker, Bane, Méregcsók, Rébusz és még sorolhatnánk. A jelenlegi tervek alapján szerint jövő októberben mozikba kerülő Matt Reeves-féle The Batman című filmben ezek közül Carmine Falcone-ról, a Macskanőről és Pingvinről tudnk is. Mégis, úgy néz ki, hogy nem mindenki kap majd igazán fontos szerepet, például az Oswald Cobblepot (Pingvin) sem, legalábbis, ha hihetünk a karaktert alakító Colin Farrell szavainak friss nyilatkozatában.

A színész a GMA News-nak arról beszélt, hogy eddig kifejezetten élvezte a karakter alakítását, ezért már alig várja, hogy végre ismét a Pingvin hacukájába bújhasson. (Mivel a pandémia miatt a The Batman forgatása is jelenleg szünetel.) Azonban azt is hozzátette, hogy „nincs túl sok szerepe” a filmben, tehát a karaktere egyáltalán „nem telepszik rá” a The Batmanre, nem jut neki igazán fontos szerep. Ettől független azért szerinte van pár „izgalmas jelenete”, és úgy gondolja: a Pingvint alakítani olyan kihívás, amelynek még nem kellett megfelelnie, így az egész valami olyasmi, amit még nem próbált, ezért az egész „izgalmas és újszerű” számára.

Annak ellenére, hogy Matt Reeves film noiro hangvételű The Batmanje rendkívül izgalmasnak tűnik, az ilyen nyilatkozatok alapján azért vannak félelmeink. Biztos mindenki emlékszik rá, ahogy az 1997-es Batman és Robinban nem sikerült kellő ideig szerepeltetni és kidolgozni a karaktereket, így félő, hogy most is ez történhet. Reméljük azért, erről nem lesz szó és Colin Farrell ki tudja aknázni karakterét a filmvásznon.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu