Hallgasd meg a The Last of Us Part 2 „minikoncertjét” Gustavo Santaolallától! [VIDEO]

Maga az elképesztően tehetséges és szenvedélyes gitárművész, az első rész emblematikus témájával híressé vált Gustavo Santaolalla adja elő a The Last of Us Part 2 leghangulatosabb dallamait.

Az zene rendkívül fontos eleme volt az első The Last of Us-nak és épp oly jelentős a The Last of Us Part II-ben is. Szerintem nincs is olyan The Last of Us-rajongó, aki ne tudná eldúdolni a Gustavo Santaolalla, 68 éves argentin zeneszerző  híres főcímtémáját, miközben gondolatban hallja a fülében hallja a gitárszóló dallamait.

A zenei géniusz, aki tömérdek híres filmnek is a zenéjét szerezte (21 gramm, Kőkemény Minnesota, Bábel, Túl a barátságon, stb.)  Gustavo Santaolalla ezúttal egy Youtube-on megtekinthető és meghallgatható „minikoncerttel” lepte meg a játék rajongóit, amelyben egy bendzsón játssza el a túlélő horror és akció-kaland legfülbemászóbb témáit, amelyben maga Ellie, a játék főszereplője is gitározik, sőt, maga a játékos is egy minijátékon keresztül kipróbálhatja „zenei tudását”.

Apropó: Ellie és a gitárja: aki igazi elszánt rajongója a játéknak és megtetszett neki a játékban és több artworkön is látható Taylor 314ce gitár, az akár meg is vásárolhatja, lévén a Sony áruba bocsátotta a replikáját. Aki erre költene, annak igencsak a zsebébe kell nyúlnia, lévén ez a gitár 2300 dollárba kerül, ami átszámítva „potom” 712 ezer Ft. Nyilván, ez a lehetőség azoknak szól leginkább, akik jól tudnak gitározni és netán eljátszanák Santaolalla mester muzsikáját Youtube-on. Addig is, nézzétek és hallgassátok meg a „mintát”: a híres argentin zenész minikoncertjét alant.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu