Az F1 2020 nagy újdonsága: itt a Podium Pass [VIDEO]

Július 10.-én jön az F1 2020 PC-re és konzolra, addig is itt egy előzetes az új fícsőrrel: bemutatkozik a Podium Pass.

Kevesebb, mint egy hét, és itt van az F1 2020, mindössze pár nappal azután, hogy a 2020-as szezon elindul most hétvégén az Osztrák Nagydíjjal. Talán ennek is köszönhető, hogy a Codemasters büszkén állt elő egy új videóval amiben a következő szimulátoruk tudását prezentálják. A főszerepben a Podium Pass.

 

Na de mi is az? Nos, a Podium Pass rendszer lehetővé teszi, hogy XP-t gyűjtsünk a játékunk során a különböző játékmódokban, majd azokat autó kozmetikai dolgokra költsük el, mint például autófestések, de van ami rendes, felnyitható versenyfelszerelés lesz, például kesztyűk, overálok és sisakok, vagy új ünneplések a pódiumhelyezéseinkre.

Szintén megerősítésre került a VIP-rendszer, ami további testreszabhatóságot biztosít, valamint még több kihívást nyújt.

 

„Minden évad teljesítésével össze lehet majd szedni elég játékbeli pénzt, amiből a következő évre is megvehetjük magunknak a VIP Podium Pass-t.” – tették hozzá.

 

 

Persze nem ez az egyetlen új feature amit kiemeltek az előzetesben: még jobban elmélyítik a Formula 2-vonalat, autónk ERS-rendszere is természetesebben viselkedik majd, lehetőség nyílik rövidebb évadok lejátszására, valamint bemutatkozik a virtuális visszapillantó tükör, ami a többi versenyző azonosítására szolgál majd.

 

Az F1 2020 július 10.-én érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadia-ra.

Az egyik legnagyszerűbb újítás a fentebb felsoroltakon túl kétségtelenül a My Team-mód lesz, ami a sorozat történetében először enged belekóstolni minket egy saját csapat irányításába is.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu