Airport Contraband: Légy biztonsági őr egy új szimulátorban! [VIDEO]

Airport Contraband: A reptéri biztonsági őr feladata nem egyszerű, de sok-sok ésszel, kitartással és bátorsággal még a kilencven éves nagyi is megmotozható! Mindig is erre vágytál!

Tisztázzuk, ez nem móka-mulatság. Az csak sztereotípia, hogy a biztonsági őr semmit sem csinál, nappal ténykedik ugyan, de éjjel alszik, mint a bunda. Nem. Nagyon sokszor játékokat tol éjszaka a céges gépen.

Olyanokat valószínűleg, mint ez is lesz.

Itt nem mazsolára megy a játék: komoly drogokat és sokszor betegségeket hoznak magukkal az utasok, és nekünk kell mélyen a dolgok mélyére hatolnunk, hogy pl. egy adag kokaint megkaparintsunk a tudjuk hogy honnan. Nemes feladat.

Jól van, persze mindez, mint mondtam csak sztereotípia, ugyanis a reptéri őr dolga többnyire sasolásban merül ki. Bizony, éles szemekre és jó monotonitástűrő képességre lesz szüksége annak, aki ezzel az újfajta szimulátorral szeretne játszani. A játék a remek Microsoft Flight Simulator reptéri kiegészítésének is felfogható.

 

 

 

 

A játékban mi leszünk a törvény helyi őrei, rajtunk áll majd vagy bukik a reptér rendje. Drogbizniszeket hiúsíthatunk meg, csempészeket fülelhetünk le, illetve járványok kitörését akadályozhatjuk meg. Az Airport Contraband-en egyébként a veterán stúdió DRAGO Entertainment dolgozik, s a játékot az emberek egyre nagyobb, szimulátorok iránti érdeklődése ihlette.

„A tartalom komolyan rákoncentrál majd a drogcsempészetre és a járványok kitörésének elkerülésére.” – mondta a stúdió feje, Lucjan Mikociak.

 

Az Airport Contraband 2021-ben érkezik PC-re Steam-en, újragondolt karrier móddal egy Dél-Amerikában található kisebb reptéren. Rajtunk áll majd, hogy elfogadjuk a kenőpénzeket, avagy a munkánkat is végezzük azért néha.

 

Ha pedig már repülők és szimulátorok: hamarosan jön a Microsoft Flight Simulator! A repülőgépes legenda új előzetessel jelentkezett, s elárulta megjelenési dátumát is.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu